NobleHouse.bg | Living Place

Living Place

Разпределения

Натиснете върху етаж, за да научите повече

NobleHouse

Жилищен комплекс с уникално разположение и функционални разпределения, подходящ за дългосрочна инвестиция и изграждане на мечтания нов дом. Съвременен проект с вложени единствено първокачетвени материали, съобразени с всички тенденции за строителство и урбанизация 

Намира се в предпочитаната част на ж.к. Дружба 2.  

 В непосредствена близост е до метростанция “Дружба”, както и до автобусни и тролейбусни спирки на няколко линии. 

Районът е атрактивен с наличието на инфраструктура, множество училища, детски градини, магазини, бързия достъп до центъра на града, посредством основни булеварди в столицата. 

Съвсем наблизо се намира и парк “Езерото”, който е удобно място за отдих и разходки.  

Сграда 1 

79 апартамента 

61 паркоместа 

17 гаража 

Проект, целящ да подобри качеството на живот на всички живущи, осигурявайки им необходимия комфорт и спокойствие, без да се налага да напускат забързаната и все по-динамична градска среда. Със своята стилна визия и стратегическа локация, проектът прави инвестицията в недвижим имот изключително благоприятна.  

Сграда 2 

79 апартамента 

64 паркоместа 

18 гаража 

Обликът ѝ е взаимно свързан с архитектурата и цялостната визия на новоизграждащият се комплекс. В унисон със съвременното строителство, проектът предоставя богат асортимент от жилища с различен размер и изложение, страхотни гледки и достигане на естествена светлина до всеки апартамент. 

Направете запитване

Полетата маркирани със звезда (*) са задължителни.