NobleHouse.bg | МАЯ

МАЯ

Разпределения

Натиснете върху етаж, за да научите повече

NobleHouse

Ще откриете новостроящата се сграда „МАЯ“ сред зеленината на комплекс ”ЦВЕТНА ГРАДИНА“, в най-южната част на кв. „Малинова долина“. Комплексът е част от портфолиото на бързоразвиващата се строително-инвестиционна компания NOBLE HOUSE.

„МАЯ“ се свързва с името на богинята на Земята, на която е кръстен месец май. Като символ на изначалната сила на природата, сграда „МАЯ“ предоставя комфорт и уют на всички собственици, висококачествено строителство, простор и удобство чрез оптимални интериорни решения, спокойствие в градска среда и множество добре озеленени и приятни открити пространства.

Ниското строителство гарантира достъп на естествена светлина до всеки апартамент, като се откриват и страхотни гледки към града и подножието на Витоша. Предвидени са специално устроени апартаменти за хора в неравностойно положение, за да бъде уреден равният им достъп до дома.

В своята жилищна част „МАЯ“ се състои от общо 5 етажа, 50 апартамента, 66 открити паркоместа, както и 30 закрити, разположени в сутерена на сградата.

Направете запитване

Полетата маркирани със звезда (*) са задължителни.