NobleHouse.bg | За нас

За нас

Строително-инвестиционна компания Noble House

Възприемаме като своя мисия да строим винаги с добавена стойност, изграждайки устойчиви взаимоотношения с нашите клиенти и партньори. Надминаваме очакванията и печелим доверието на хората, с които работим. Всеки член от екипа проактивно се стреми да вложи 100% от себе си в своята работа.

От проучването на парцела за строителство и подготовката на обекта, до сделката с имота - ние сме винаги с Вас и ще се погрижим да се чувствате уверени по време на целия процес. Ноубъл Хаус ЕООД е една от най-бързо развиващите се строителни-инвестиционни компании в България. Като такава, ние имаме отговорността да предоставяме на своите клиенти безупречно качество, с грижа към най-малкия детайл и навременно изпълнение на обектите. За да постигнем всичко това, ежедневно подобряваме своите методи на работа и предоставяме на пазара конкурентни цени и гъвкави схеми за продажба и придобиване. Нашите клиенти уверено препоръчват услугите ни на своите семейства и приятели. Именно това доверие е измерителят за успех, с който ние се гордеем.

Бъдещите успехи на Noble House стъпват върху фундамент от дългосрочно планиране, което ще разкрием пред Вас в следващите десетилетия. Ние държим на устойчивото развитие и вярваме в дългосрочното партньорство. Поддържаме високо ниво на професионализъм чрез прозрачност и своевременно изпълнени обещания и ангажименти.

За нас и нашите клиенти Noble House е нещо повече от строително- инвестиционна компания. Наша основна амбиция е да оставим следа като организация, подпомагаща млади специалисти и предприемачи. Активно участваме в различни екологични, икономически и социални инициативи. Основна цел пред нас е максимално много български граждани да заживеят в свой собствен дом в България.

Нашият екип
Ростислав Начев
Ростислав Начев

Управител

Димитър Узунов
Димитър Узунов

Зам.- управител

Радослав Петров
Радослав Петров

Проектно-техническа организация

Емил Гавазов
Емил Гавазов

Търговски Директор

Евгени Вълев
Евгени Вълев

Специалист "Продажби"

Захари Ченков
Захари Ченков

Tехнически Ръководител

Направете запитване

Полетата маркирани със звезда (*) са задължителни.