Noblehouse

Екипът на Noble House

NobleHouse
Ростислав Начев

Управител

NobleHouse
Димитър Узунов

Зам.- управител

NobleHouse
Радослав Петров

Проектно-техническа организация

NobleHouse
Емил Гавазов

Търговски Директор

NobleHouse
Мария Николова

Проджект-Мениджър

NobleHouse
Владимир Несторов

Инженер

NobleHouse
Стела Комитска

Маркетинг Мениджър

NobleHouse
Евгени Вълев

Специалист "Продажби"

NobleHouse
Григор Чолаков

Координатор

NobleHouse
Николай Михов

Инженер

NobleHouse
Константин Лютаков

Инженер

NobleHouse
Ангел Будинов

Техник строителство и архитектура

NobleHouse
Захари Ченков

Технически Ръководител

Строителна Компания Noble House

Възприемаме като своя мисия да строим винаги с добавена стойност, изграждайки устойчиви взаимоотношения с нашите клиенти и партньори. Надминаваме очакванията и печелим доверието на хората, с които работим. Всеки член от екипа проактивно се стреми да вложи 100% от себе си в своята работа.

От проучването на парцела за строителство и подготовката на обекта, до сделката с имота - ние сме винаги с Вас и ще се погрижим да се чувствате уверени по време на целия процес. Ноубъл Хаус ЕООД е една от най-бързо развиващите се строителни-инвестиционни компании в България. Като такава, ние имаме отговорността да предоставяме на своите клиенти безупречно качество, с грижа към най-малкия детайл и навременно изпълнение на обектите. За да постигнем всичко това, ежедневно подобряваме своите методи на работа и предоставяме на пазара конкурентни цени и гъвкави схеми за продажба и придобиване. Нашите клиенти уверено препоръчват услугите ни на своите семейства и приятели. Именно това доверие е измерителят за успех, с който ние се гордеем.

Бъдещите успехи на Noble House стъпват върху фундамент от дългосрочно планиране, което ще разкрием пред Вас в следващите десетилетия. Ние държим на устойчивото развитие и вярваме в дългосрочното партньорство. Поддържаме високо ниво на професионализъм чрез прозрачност и своевременно изпълнени обещания и ангажименти.

За нас и нашите клиенти Noble House е нещо повече от строително- инвестиционна компания. Наша основна амбиция е да оставим следа като организация, подпомагаща млади специалисти и предприемачи. Активно участваме в различни екологични, икономически и социални инициативи. Основна цел пред нас е максимално много български граждани да заживеят в свой собствен дом в България.

NobleHouse

Ростислав Начев

"В строителния бранш съм от 2004г. Обичам да влагам максимално много труд, амбиция и добавена стойност в сградите си.

За мен е важно да присъствам във всички дейности на обекта!" "В свободното си време се отдавам на семейството си и своите хобита: алпинизъм, катерене, гмуркане, сърф и всичко свързано с адреналина"

Роден в Бургас през 1985г.

Семеен с три деца.

Завършва Професионална гимназия за туризъм гр. Бургас

Следва в Технически университет София специалност инженерна логистика - строително подемна техника.

Съпрезидент на български строителен и търговски консорциум и Европейската Индо Азиатска Асоциация за бизнес култура и приятелство

Член на Централното ръководство на ЕДПД