Noblehouse

Нашите партньори

В отношенията със своите партньори винаги залагаме на три основни елемента: доверие, прозрачност и стремеж към дългогодишни взаимоотношения.

Ценим всяко свое партньорство и обединяваме силите си с най- доказаните и квалифицирани специалисти в областта на архитектурата и строителството с ясната цел заедно да оправдаем и надминем очакванията на своите клиенти.

Корект Строй ЕООД

Корект Строй ЕООД е нашият основен партньор в изграждането на грубия строеж. Това е компания, олицетворяваща професионализъм и компетентност, която винаги добавя изключителна стойност към всяко свое задание! Вдъхват спокойствие и сигурност от момента, в който стъпят на строителната площадка.

Ангро Трейд ООД

Дружество АНГРО има дългогодишен опит в търговията със строителни материали. Фирмата е създадена през 1991г. и предлага широка гама от продукти, поддържайки големи складови наличности.

NobleHouse

Маторо ЕООД

Маторо ЕООД е наш основен партньор и избор номер едно при доставката на тухли “кебе”. Компанията винаги надминава нашите очаквания относно качеството на продуктите си и своевременното изпълнение на всяка заявка.

NobleHouse

ВАЙС ПРОФИЛ ООД

Вайс Профил е основана през 2003 год. и едва година по- късно се нарежда сред водещите български фирми в производството на ПВЦ и алуминий. Практични и интелигентни решения за ПВЦ, алуминиеви и фасадни системи за всеки тип сграда.

NobleHouse

Scheiderlift

Schneider Lift е основана преди повече от петдесет години с визия да предложи най-доброто решение в асансьорната индустрия на Европейският и Световен пазар, имаме реализирани множество проекти на територията на страни от Европа, Азия и Латинска Америка.

NobleHouse

Волейболен Клуб Люлин

Noble House подпомага активно българския спорт. За нас е привилегия да бъдем сред спонсорите на Волейболен клуб Люлин. Мисията на Волейболен клуб Люлин е да спомогне за развитието на спорта в район "Люлин", чрез създаване на възможности за спортуване с цел физическо и интелектуално развитие и просперитет на хора от всички социално възрастови групи.

NobleHouse

Дигитална агенция RemarkeTHINK

По отношение на дигиталното си представяне, се доверихме на RemarkeTHINK. Част от услугите, за които разчитаме на младия екип включват оформяне на уебсайтове, присъствие в социални мрежи и канали за видеосподеляне.

NobleHouse