Noblehouse

"Акация"

ЕТАП: РАЗРЕШЕНИЕ ЗА СТРОЕЖ - СВОБОДНИ АПАРТАМЕНТИ: 5. Функционален, модерен, красив такъв може да бъде новият Ви дом! За тези от вас, които мечтаят да създадат дом на място, изпълнено с вдъхновение

Посещения: 5493 | Посещения днес: 6

NobleHouse

Концепцията ни в района на Малинова долина е изграждането на ниски жилищни сгради, предназначени за хора с  модерно мислене и с желание за живот по-близо до природата. 
 
Нискоетажно застрояване, панорама към планината, чист въздух, и много слънце - това са само малка част от предимствата на района.
 
 
Имате достъп до основните пътни артерии в столицата, до учебни заведения, значими търговски обекти, хранителни и  търговски вериги. Грижим се за свързаността Ви, докато се любувате на живописна панорама,Локация подходяща за всички, които търсят връзката с природата, но без да се лишават от преимущества на живота в столицата. В непосредствена близост до Витоша планина и Ринг мол и само на 10 минути от центъра на София. 

Сграда „Акация“ ще бъде на четири жилищни етажа с общо тридесет и седем апартамента. Партерните жилища ще разполагат със собствени дворове, като всички апартаменти са с правилно разпределение и разкошни гледки към Витоша, София и Стара планина. Имате възможност и за избор на открито или закрито паркомясто.

 
„Акация“ ще се обслужва от асансьор SCHNEIDER. Използваме висок клас материали – тухли KEBE, френски прозорци с 6-камерна дограма DECEUNINCK с троен стъклопакет, фасада с полимерна мазилка BAUMIT; луксозни общи части завършени с гранит, парапети с прахово покритие и луксозен италиански гранитогрес I качество.

Достъпът е по бул. "Околовръстен път", като в първата половина на 2022г. ще изградим връзка с бул. "Климент Охридски" при ул. "инж. Стоимен Сарафов". В близост има спирка на Автобус 111. Квартал "Малинова долина"
е проектиран спрямо новия градоустройствен план на гр. София и е изцяло съобразен с тенденциите на урбанизация през изминалите 20 години.

Всеки наш апартамент съчетава комфорта с усещането за домашен уют. Местоположението предлага панорамни гледки, по-качествена и здравословна среда на живот в полите на Витоша. Грижа за тялото и духа ви, дори и да не полагате допълнителни усилия. Прибирането вкъщи се превръща в идеална комбинация на полезното и приятното.

 

 

Имате въпрос?

Полетата маркирани с * са задължителни.

"Акация"