Noblehouse

"Азалия"

ЕТАП: АКТ 14 - СВОБОДНИ АПАРТАМЕНТИ: 0

Посещения: 7750 | Посещения днес: 5

NobleHouse

"Азалия" е 4-етажна жилищна сграда в тенденция с характерното за района ниско строителство. Ще бъде изградена с висококачествени материали: тухли „KEBE“, 6-камерна дограма DECEUNINCK с троен стъклопакет четири сезона , 10см изолация с мазилка BAUMIT, асансьор SCHNEIDER, входна врата Hörmann, за подовата настилката в общите части ще използваме италиански гранитогрес Kлас I. 

В сградата има двустайни и тристайни апартаменти, както и партерни жилища със собствен двор. Апартаментите ни са с функционално и правилно разпределение, просторни и светли помещения. Живущите имат възможност да ползват закрити и открити паркоместа.   Останалите свободни апартаменти в сградата са с 2 спални.

Квартал "Малинова долина" има уникално местоположение. Намира се достатъчно далече от градския шум, но и също толкова близо. От една страна,  жителите му получават  панорамна гледка към Витоша, множество зелени площи и чист въздух. От друга страна, блисотта с центъра на София им позволява да запазят връзката си с града и прави пътуването значително по- удобно. Допълнително, в близост се намира и Околовръстния път, който улеснява пътуването и извън града.

Достъпът е по ул. Атанас Шопов посредством Околовръстен път, като в първата половина на 2022г. ще изградим връзка с бул. Климент Охридски посредством ул. инж. Стоимен Сарафов. В близост има спирка на градски транспорт, а до 2025г. се очаква да бъде изградена и метростанция. В близост се намират  София Ринг Мол и ИКЕА. Планираме в бъдеще да вложим още повече усилия за облагородяване на района и да осигурим за живущите паркове, градини, места за отдих и спорт.

 

         

 

Евро/㎡ с включен ДДС

Имате въпрос?

Полетата маркирани с * са задължителни.

"Азалия"