Noblehouse

"Бургас"

ЕТАП: ПРОЕКТИРАНЕ. Започваме нов проект, който ще ви впечатли със своята иновативна визия и дизайн- този път в град Бургас.

Посещения: 3300 | Посещения днес: 3

NobleHouse

 

 

Сградата впечатлява със своята  уникална архитектура, която е замислена с цел да подобри качеството на живот на обитателите, осигурявайки им необходимия комфорт и спокойствие.  Благодарение на трилъчевото разпределение на сградата, ще имате възможността да се наслаждавате на красиви гледки и максимална натурална светлина през целия ден. Отделните секции разкриват панорамни гледки към необятното Черно море, град Бургас и Стара планина.

Предлагаме ви избор от 9 етажа, всеки, от които ще бъде с до 20 апартамента на етаж. Сградата ще бъде осигурена със система за контролиран достъп.  Незастроената част от терена е планирана с ландшафтен проект, включващ пейки за отдих, красиво озеленяване  и  други удобства. За удобство,  живущите  ще имат на разположение три просторни пътнически асансьора и две стълбищни клетки.

„Бургас“ е уникална не само със своя иновативен дизайн и архитектура, но и със своята стратегическа локация. Разположението на проекта може да отговори на изискванията на всеки търсещ жилище- независимо дали с цел инвестиция или за свой дом. В района ще намерите детски градини, училища, много магазини, спирки на градски транспорт и други удобства. В непосредствена близост се намира и  университет „Проф. д-р Асен Златаров“, което  прави имотите в сградата изключително подходящи с цел отдаване под наем.

 

Свържете се с нас още днес за повече информация!  

Имате въпрос?

Полетата маркирани с * са задължителни.