Noblehouse

"БЗНС"

ЕТАП: ЗЕМНИ РАБОТИ /МАСОВ ИЗКОП И ПОДЛОЖЕН БЕТОН/ - СВОБОДНИ АПАРТАМЕНТИ: 2 . Квартал "Малинова долина" ще ви предложи панорамни гледки, по-качествена и здравословна среда на живот в полите на Витоша, където можете да се разхождате в гората, да карате ски през зимата и велосипед през лятото.

Посещения: 4903 | Посещения днес: 4

NobleHouse

Сградата е бутикова и ще бъде на четири жилищни етажа, проектирана със стилна визия и функционални апартаменти. Партерните жилища ще разполагат със собствени дворове, като всички апартаменти са с правилно разпределение и разкошни гледки към Витоша, София и Стара планина. Малкият брой апартаменти, в комбинация с локацията на сградата, целят да осигурят на живущите оптимален комфорт и спокойствие.

Отново ще заложим на висок клас материали – тухли KEBE, френски прозорци с 6-камерна дограма с троен стъклопакет DECEUNINCK, фасада BAUMIT; луксозни общи части завършени с гранит, парапети с прахово покритие и луксозен италиански гранитогрес I качество. Сградата ще се обслужва от асансьор SCHNEIDER 

Достъпът е по бул. Климент Охридски посредством ул. Станимир Станимиров, като в първата половина на 2022г. ще изградим връзка с Околовръстен път при ул. Атанас Шопов. Само на минутка пешеходно разстояние има спирки на градски транспорт.

 Квартал „Малинова долина“ е проектиран спрямо новия градоустройствен план на гр. София и е изцяло съобразен с тенденциите на урбанизация през изминалите 20 години. Заложени са ниско застрояване с големи отстояния между съседни сгради, както и отлична улична инфраструктура и регулация, терени за паркови пространства, детски заведения, училища и други.

Обектите ни се проектират и изпълняват изцяло спрямо тенденциите на модерното жилищно строителство в гр. София.

Удобното местоположение дава на жителите на квартала голяма свобода и гъвкавост. Близостта до центъра на града и до Околовръстния път прави пътуването значително по-удобно, независимо от крайната дестинация. Едновременно с това изобилието от зелени площи и природните дадености на местността създават така необходимите за живота в Столицата - хармония и уют. Едновременно сте в града и извън него.

 Разчитайте на нас за бързо и качествено изпълнение на проекта. Потърсете ни още днес за повече информация.

Посетете YouTube канала ни, абонирайте се и следете развитието на проектите.

Имате въпрос?

Полетата маркирани с * са задължителни.

"БЗНС"