Noblehouse

Крусификсио

Получавате луксозно, съвременно строителство, спрямо всички европейски стандарти, в район характерен със своите тишина и спокойствие, но намиращ се на минимално разстояние от централните части на София.

Посещения: 3928 | Посещения днес: 2

NobleHouse

Сграда „Крусификсио“ предстои да бъде изградена в квартал „Горубляне“, който се отличава със своята уединеност от активния градски живот в столицата. В същото време, мястото е комуникативно, което е перфектна комбинация за хората, търсещи спокойствие след дълъг работен ден, но и лесен достъп до града.

Придвижването е бързо, благодарение на намиращата се в непосредствена близост южна дъга на Околовръстен път и връзката му с Цариградско шосе. Това осигурява бърз достъп до южната част на град София. Инфраструктурата в квартала е уредена, като освен това предлага на жителите си множество магазини и детски градини.

Сграда „Крусификсио“ ще се състои от 4 етажа, в които ще бъдат поместени 16 апартамента. Спазеното ниско строителство и ограничения брой апартаменти, гарантира по-спокоен начин на живот. Районът е богат на растителност, тих и просторен, подходящ за семейства с деца или хора търсещи усамотение и пространство за релакс.

Разпределението на апартаментите е както следва:

Партер – 3 апартамента

Етаж 2 : 6 апартамента

Етаж 3: 6 апартамента

Етаж 4: 1 апартамент

За притежателите на автомобили, които са се спрели на жилище в сграда „Крусификсио“, са предвидени 17 паркоместа.

 

Имате въпрос?

Полетата маркирани с * са задължителни.