Noblehouse

"Дружба"

Обектът се намира на кръстовището на бул. Проф. Цветан Лазаров и бул. Асен Йорданов, точно срещу хипермаркет Kauffland. Сградата е с обща разгърната застроена площ от 6730 кв.м. Проектирана е с два самостоятелни входа , съответно с осем и единадесет етажа и с общ подземен етаж. Районът е един от най- предпочитаните в София, като около сградата има изградена отлична инфраструктура и бърз достъп до центъра на града.

Посещения: 6991 | Посещения днес: 1

Жилищна сграда “Дружба”

Новострояща се сграда в ж.к. Дружба 1, на границата с ж.к. Слатина и ж.к. Гео Милев – бул. Асен Йорданов №8. Строежа се намира в началото на бул. Асен Йорданов и края на бул. Шипченски проход, срещу супермаркет Кауфланд – Слатина. Местоположението е много удобно за живеене, до супермаркет, спирка на трамвай №20 и №23, тролейбус № 11, № 4 и автобус №404 .

Спирките на метрото в ж.к. Дружба са на 2 км. В близост до зала Арена Армеец и бъдещото метро при нея, удобен транспорт до летището, ж.к. Младост и Бизнеспарка. Сградата е самостоятелна, с гледка във всички посоки, на запад и север не предстои застрояване, площите са отредени за озеленяване.

NobleHouse

Имате въпрос?

Полетата маркирани с * са задължителни.