Noblehouse

"Гардения"

ЕТАП: АКТ 14 - СВОБОДНИ АПАРТАМЕНТИ: 0

Посещения: 5520 | Посещения днес: 1

NobleHouse

Поредното наше цвете в кв. Малинова долина с името "Гардения" представлява 4-етажна сграда с модерна архитектура. Ще бъде изградена с високачествени строителни материали: тухли KEBE, изолация с мазилка BAUMIT, асансьор SCHNEIDER, входна врата Hörmann,  6- камерна дограма с троен стъклопакет  Декьонинк, луксозен италиански гранитогрес  Клас I в общите части,  алуминиеви парапети и др. Окабеляването е изцяло според стандартите на 21ви век. Окабеляването е изцяло според стандартите на 21. век. 

В сградата има двустайни и тристайни апартаменти, както и партерни жилища със собствен двор. Апартаментите ни са с функционално и правилно разпределение, просторни и светли помещения. Живущите имат възможност да ползват закрити и открити паркоместа.

Планираме в бъдеще да вложим още повече усилия за облагородяване на района и да осигурим за живущите паркове, градини, места за отдих и спорт.

Квартал "Малинова долина" има уникално местоположение. Намира се достатъчно далече от градския шум, но и също толкова близо. От една страна,  жителите му получават  панорамна гледка към Витоша, множество зелени площи и чист въздух. От друга страна, блисотта с центъра на София им позволява да запазят връзката си с града и прави пътуването значително по- удобно. Допълнително, в близост се намира и Околовръстния път, който улеснява пътуването и извън града.

Достъпът е по ул. Атанас Шопов посредством Околовръстен път, като в първата половина на 2022г. ще изградим връзка с бул. Климент Охридски посредством ул. инж. Стоимен Сарафов. В близост има спирка на градски транспорт, а до 2025г. се очаква да бъде изградена и метростанция. В близост се намират  София Ринг Мол и ИКЕА.

 

Евро/㎡ с включен ДДС

Имате въпрос?

Полетата маркирани с * са задължителни.

"Гардения"