Noblehouse

Жасмин

ЕТАП: ПРОЕКТИРАНЕ - СВОБОДНИ АПАРТАМЕНТИ: 4. С мисълта да превърнем проектите си в повече от поредната жилищна сграда, създахоме концепция за спокоен живот сред природата на крачка разстояние от центъра на столицата.

Посещения: 3894 | Посещения днес: 1

NobleHouse

Сграда „Жасмин“ е новото ни попълнение в южния квартал „Малинова долина“.  Сградата ще бъде четириетажна в унисон с  характерното за района ниско строителство и цялостния му облик. 

Със своето уникално местоположение, квараталът предлага на своите жители възможност да останат свързани с града, но и да получат така мечтаните спокойствие и уют. В допълнение получават и панорамна гледка към Витоша, множество зелени площи и чист въздух. Близостта до Околовръстен път улеснява пътуванията и извън града. Свободата и гъвкавостта, която предлага района, го прави привлекатаелно място за живеене и избор на все повече млади хора. 

Сградата  ще бъде на четири жилищни етажа, проектирана с два отделни входа и общо 87  апартамента, разпределени по следния начин:

Вход "А" - 27 жилищни единици

Вход "Б" - 60 жилищни единици

Апартаментите са с функционално разпределение, просторни и светли помещения, като партерните жилища ще разполагат със собствени дворове.

Предлагаме богат избор на апартаменти с една или две спални, които предоставят разкошни гледки към Витоша, София и Стара планина; както и на гаражи, закрити и открити паркоместа.  

„Жасмин“ ще се обслужва от асансьор SCHNEIDER. Отново ще заложим на висок клас материали – тухли KEBE, френски прозорци с 6-камерна дограма DECEUNINCK с троен стъклопакет, входна врата Hörmann, фасада с полимерна мазилка BAUMIT; луксозни общи части завършени с гранит, парапети с прахово покритие и луксозен италиански гранитогрес Kлас I.

Достъпът е по ул. Атанас Шопов посредством Околовръстен път, като в първата половина на 2022г. ще изградим връзка с бул. Климент Охридски посредством ул. инж. Стоимен Сарафов. В близост има спирка на градски транспорт, а до 2025г. се очаква да бъде изградена и метростанция. В близост се намират  София Ринг Мол и ИКЕА. Планираме в бъдеще да вложим още повече усилия за облагородяване на района и да осигурим за живущите така необходимите паркове, градини, места за отдих и спорт. Нашата цел е да направим квартала едно по- тихо, спокойно и луксозно място за живене.

   


Имате въпрос?

Полетата маркирани с * са задължителни.

Жасмин