Noblehouse

"Лебед"

ЕТАП: АКТ 14 - СВОБОДНИ АПАРТАМЕНТИ: 0. Проектът се намира в кв. Левски на ул. Поп Грую 45, в близост до бул. Ботевградско шосе. Тих и комуникативен район с добра инфраструктура, бърз достъп до центъра на града и в близост до спирки на градски транспорт.

Посещения: 5299 | Посещения днес: 2

NobleHouse

 

Сградата се състои от шест надземни етажа  и един подземен етаж. Със своите едва 13 апартамента, тя ще предложи на собствениците необходимото спокойствие и уют.  Фасадата е проектирана с модерна и стилна визия, от която част са френските прозорци.

Ще бъде изградена с висококачествени материали: тухли „KEBE“, 6-камерна дограма DECEUNINCK с троен стъклопакет четири сезона , 10см изолация с мазилка BAUMIT, асансьор SCHNEIDER, входна врата Hörmann, за подовата настилката в общите части ще използваме италиански гранитогрес Kлас I.

Има възможност за закупуване на гараж или паркомясто, както и складово помещение.

NobleHouse

Конструкция и инсталационни решения

Конструкцията на сградата е монолитна – стоманобетонова, проектирана на база данни от инженерно-геоложки доклад. Изготвена е оценка за съответствие от технически контрол. Фундирането с обща фундаментна плоча.

Асансьорът се предвижда пътнически, електромеханичен с шест спирки, осигуряващ безпрепятствен достъп на хора в неравностойно положение. Проектирани са вътрешните ел. инсталации – осветителна, силова, заземителна, мълниезащитна, слаботокова.

Направена е топлотехническа оценка на ефективността на ограждащите повърхности. Сградата се предвижда с отопление на електричество – климатици и конвектори. Предвидена е принудителна вентилация в санитарните помещения на жилищата.Сградата ще се захранва от съществуващ водопровод съгласно изходните данни. Във всяко жилище се предвижда водомерен възел. Предвижда се изграждане на противопожарна мрежа с пожарни касети само за подземния гараж. Предвидено е противопожарно сухотръбие в стълбищната клетка, с изход на фасадата до входа на сградата. Покривът на сградата и терасите се отводняват с водосточни тръби. Канализацията на сградата ще бъде окачена и ще се заусти в уличната канализация, според предоставените изходни данни.

В проекта е осигурено необходимото минимално озеленяване указано с визата за проектиране. Ситуирането на зелените площи е продиктувано от функционалните особености на обекта, като е търсено максималното им присъствие. Спазени са нормативните изисквания и отстояния на засаждане.

 

 

Абонирайте се за канали ни в Youtube и следете за още новини.

Имате въпрос?

Полетата маркирани с * са задължителни.

"Лебед"