Noblehouse

"Линкълн Резидънс"

ЕТАП: АКТ 2 - СВОБОДНИ АПАРТАМЕНТИ: 4. Модерен семеен комплекс, съчетаващ изящество, удобство и хармония в големия град.

Посещения: 11821 | Посещения днес: 7

NobleHouse

Представяме на вниманието Ви апартаменти в новия, модерен и изграждан изцяло с мисъл за Вас - комплекс Линкълн Резидънс. Комплексът се изгражда върху терен с панорамни гледки към Стара планина, Витоша и Люлин планина и е с площ от 7000м2, върху който с мисъл за уюта и комфорта на живущите ще изградим алеи с пейки за отдих, детски площадки, терен за мини футбол, качествено озеленяване и др. Всичко това ще бъде предоставено за безвъзмездно ползване на живущите и без обвързващи договори за поддръжка! Линкълн Резидънс се намира на около 9-10мин. Пешеходно разстояние от Метростанция Горна баня.

Предлагаме апартаменти с различна квадратура, етажност и изложение с по 1,2 и 3 спални. Разпределенията на имотите са функционални и с прави форми. Цените ни са промоционални и дават възможност за изгодна покупка на апартамент както за живеене, така и за инвестиция.

 

Булевард Президент Линкълн Ви дава възможност за бърз достъп до центъра на града, както и връзка с Южната дъга и Магистрала Люлин.

 

NobleHouse

Евро/㎡ с включен ДДС

Имате въпрос?

Полетата маркирани с * са задължителни.

Планират се:

6 камерна Дограмата 32мм
Топлоизолация: 10см
Фасада от самопочистваща се полимерна мазилка
Луксозно изпълнени общи части с гранит
Висококачествен aсансьор от Schneider Lift
Шумоизолация и на пода
Ел окабеляване по най-новите технилогии за СОТ, интернет камери и т.н
Отопление на ТЕЦ
Врати с двоен пласт ламарина и две ключалки с мастер ключ.

Предвидено е сградата е да бъде с много голям парк към нея. Ще предложим на живущите кът за отдих и алеи за разходка с голям детски кът и малко футболно игрище.

Цената за ранна резервация е 800 €/m².

Предлага се гъвкава схема на изплащане в 5 етапа, както следва:

 

  • 20% от сумата след придобиване на Разрешение на стоеж.
  • 20% от сумата при достигане на етап "кота 0"
  • 20% от сумата при достигане височина на строежа котата на резервирания апартамент
  • 20% от сумата след придобиване на Акт 15
  • 20% от сумата след придобиване на Акт 16

Апатаментите могат да бъдат резервирани и спряни от продажба срещу депозит от 2 000 € за двустаен и 3 000 € за тристаен. Попълнете прилежащата форма и ще се свържем с Вас за повече информация относно сградата.

NobleHouse
"Линкълн Резидънс"