Noblehouse

"Магнолия"

ЕТАП: АКТ 15 - СВОБОДНИ АПАРТАМЕНТИ: 0

Посещения: 12731 | Посещения днес: 1

NobleHouse

Сградата е 4-етажна и както ще забележите с модерна архитектура. Използвани са висококачествени материали: тухли KEBE, изолация с мазилка BAUMIT, асансьор SCHNEIDER, входна врата Hörmann,  6- камерна дограма с троен стъклопакет  Декьонинк, луксозен италиански гранитогрес  Клас I в общите части,  алуминиеви парапети и др. Окабеляването е изцяло според стандартите на 21ви век. 

В сградата има двустайни и тристайни апартаменти, както и партерни жилища със собствен двор. Живущите имат възможност да ползват закрити и открити паркоместа.

Квартал "Малинова долина" има уникално местоположение. Намира се достатъчно далече от градския шум, но и също толкова близо. От една страна,  жителите му получават изгубените в София спокойствие и тишина, заедно с  красива, панорамна гледка към Витоша, множество зелени площи и чист въздух. От друга страна, близостта до центъра на София и Околовръстния им позволява да останат свързани с града и улеснява пътуването независимо от дестинацията.  Тези предимства на квартала го правят привлекателно място за живеене и избор на все повече млади хора.

Планираме в бъдеще да вложим още повече усилия за облагородяване на района и да осигурим за живущите така необходимите паркове, градини, места за отдих и спорт. Нашата цел е да направим квартала едно по- тихо, спокойно и луксозно място за живеене.

Достъпът е по ул. Атанас Шопов посредством Околовръстен път, като в първата половина на 2022г. ще изградим връзка с бул. Климент Охридски посредством ул. инж. Стоимен Сарафов. В близост има спирка на градски транспорт, а до 2025г. се очаква да бъде изградена и метростанция. В близост се намират  София Ринг Мол и ИКЕА. 

 

 

 

Евро/㎡ с включен ДДС

Имате въпрос?

Полетата маркирани с * са задължителни.