Noblehouse

"Н1"

ЕТАП: АКТ 14 - СВОБОДНИ АПАРТАМЕНТИ: 0.

Посещения: 4827 | Посещения днес: 2

ЕТАП: АКТ 14 

Високоетажна жилищна сграда с магазини, офиси и подземни гаражи /секция "А", секция "Б" и секция "В"/  

Издадено е Разрешение за строеж № 238/12.12.2017 г. за секция „А“ – I-ви строителен етап. Издадено е Разрешение за строеж № 232/26.10.2018 г. за секция „Б“ – II-ри строителен етап. Предмет на настоящия идеен проект е - секция „В“ – III -ри строителен етап.

Сграда "Н1" е проектирана практично, многофункционално и модерно. Намира се на ул. Възрожденска 65 срещу 101 СУ Бачо Киро.

В последните години, кварталът коренно промени своята визия и се превърна в предпочитано място за живеене. За това спомогна най- вече развитието на инфраструткурата. Изградени са две метростанции, едната от които- "Надежда", е само на 5 минути пешеходно разстояние от сградата, а в района има множество спирки  на градски транспорт.

В близост ще намерите училища, детски градини, поликлиники, магазини, супермаркети от големите вериги, кафенета, заведения за хранене и детски площадки

 

Районът е тих и приятен, и това го прави подходящ както за млади семейства, така и за всеки, който търси уют и спокойствие. Ако търсите инвестиция в недвижимо имущество, също е отлична възможност, тъй като търсенето на апартаменти в кв. Надежда  за закупуване или наемане, е над средното за София 

Останалите свободни апартаменти са двустайни и тристайни. Предлагаме възможност за закупуване на паркомясто и складово помещение в сутерена на сградата. 

Ако "Надежда" е вашето място, свържете се с нас за повече информация!

Абонирайте се за канала ни в Youtube и следете за още новини около всички наши проекти

 

<p>1000</p> Евро/㎡ с включен ДДС

Имате въпрос?

Полетата маркирани с * са задължителни.

"Н1"