Noblehouse

"Орхидея"

ETAП: AKT 14 - СВОБОДНИ АПАРТАМЕНТИ: 0

Посещения: 19601 | Посещения днес: 2

NobleHouse

 

Сграда „Орхидея“ е друго наше предложение в южния квартал „Малинова долина“.  Сградата ще бъде четириетажна в унисон с  характерното за района ниско строителство и цялостния му облик. Ще бъде изградена с висококачествени материали: тухли „KEBE“, 6-камерна дограма DECEUNINCK с троен стъклопакет четири сезона , 10см изолация с мазилка BAUMIT, асансьор SCHNEIDER, входна врата Hörmann, за подовата настилката в общите части ще използваме италиански гранитогрес Kлас I. 

Апартаментите ни са с функционално и правилно разпределение, просторни и светли помещения и ще бъдат разпределени в два отделни входа. Предлагаме богат избор на апартаменти с 1 и 2 спални. Ще можете да изберете и желаното от вас изложение- с гледка към Витоша или към града, както и етаж. 

Със своето уникално местоположение, квараталът предлага на своите жители възможност да останат свързани с града, но и да получат така мечтаните спокойствие и уют. В допълнение получават и панорамна гледка към Витоша, множество зелени площи и чист въздух. Близостта до Околовръстен път улеснява пътуванията и извън града. Всичко това прави района привлекатаелно място за живеене и избор на все повече млади хора. 

Достъпът е по ул. Атанас Шопов посредством Околовръстен път, като в първата половина на 2022г. ще изградим връзка с бул. Климент Охридски посредством ул. инж. Стоимен Сарафов. В близост има спирка на градски транспорт, а до 2025г. се очаква да бъде изградена и метростанция. В близост се намират  София Ринг Мол и ИКЕА. Планираме в бъдеще да вложим още повече усилия за облагородяване на района и да осигурим за живущите така необходимите паркове, градини, места за отдих и спорт. Нашата цел е да направим квартала едно по- тихо, спокойно и луксозно място за живене.

 

<p>850</p> Евро/㎡ с включен ДДС

Имате въпрос?

Полетата маркирани с * са задължителни.

"Орхидея"