Noblehouse

"Райа"

ЕТАП: ПРОЕКТИРАНЕ - СВОБОДНИ АПАРТАМЕНТИ: 2. Предстои началото на още един проект в кв. Малинова долина

Посещения: 6307 | Посещения днес: 3

NobleHouse

Спазвайки цялостната визия на квартала, сградата ни  ще бъде на пет етажа- сутерен и четири жилищни.  Както при всички други наши сгради и тук ще използваме висококачествени материали: тухли KEBE, 6-камерна дограма Декьонинк с троен стъклопакет четири сезона, 10см изолация с мазилка BAUMIT, асансьор SCHNEIDER, входна врата Hörmann, за подовата настилката в общите части ще използваме италиански гранитогрес Kлас I. 

В сградата има  избор на апартаменти с една или две спални, предлагащи разкошни гледки към Витоша, София и Стара планина. Жилищата ни са с функционално и правилно разпределение, просторни и светли помещения. Възможно е и закупуване на паркомясто. 

Районът се характеризира с ниско строителство /до 4 етажа/, много зелени площи, чист и свеж въздух.  Достъпът е по бул. Климент Охридски посредством ул. инж. Стоимен Сарафов, като в първата половина на 2022г. ще изградим връзка с Околовръстен път при ул. Атанас Шопов. В близост има спирка на градски транспорт, а до 2025г. се очаква да бъде изградена и метростанция. В близост се намират  София Ринг Мол и ИКЕА. Планираме в бъдеще да вложим още повече усилия за облагородяване на района и да осигурим за живущите така необходимите паркове, градини, места за отдих и спорт. 

 

Абонирайте се за канала ни в Youtube и следете за новости около проектите . 

Имате въпрос?

Полетата маркирани с * са задължителни.

"Райа"