Noblehouse

"Скай Форест"

ЕТАП: ПРОЕКТИРАНЕ - СВОБОДНИ АПАРТАМЕНТИ: 11. В стремежа си да предоставим на нашите клиенти по- голямо разнообразие и възможност за избор на локация, решихме да разширим периметъра за тези, които търсят своя нов дом.

Посещения: 8969 | Посещения днес: 1

NobleHouse

Проектът, който ви представяме:  „СКАЙ ФОРЕСТ“, представлява сграда със стилна и съвременна визия. Жилищата са просторни и функционални, проектирани да бъдат максимално слънчеви и да отговарят на профила и изискванията на съвременния жител на гр. София.

Няма да изневерим и на високия стандарт, който следваме и имплементираме в проектите си, като ще използваме 6-камерна дограма DECEUNINCK с троен стъклопакет 4-ри сезона, цвят Антрацит; 10см изолация с полимерна мазилка BAUMIT; тухли KEBE; асансьор SCHNEIDER и др.

В „СКАЙ ФОРЕСТ“ ви предлага богат избор от апартаменти, както и възможност за закупуване на паркомясто в сутерена на сградата.

Сградата ще се намира на кръстовището на ул. Костенски водопад и ул. Луи Айер в тихата и спокойна част на Манастирски ливади-Изток. Районът е предпочитан заради живописните гледки към Витоша и нощна София, както и възможността да се наградите със спокойствие и тишина след интензивния работен ден. В районът кипят инфраструктурни подобрения, които единствено ще повишат качеството на живот. Това прави инвестицията в недвижими имоти в района изключително благоприятна, с оглед на местоположението му.

Възползвайте се от ранна резервация при цени от 1100 евро с включен ДДС.

Потърсете ни още днес за повече информация.

Имате въпрос?

Полетата маркирани с * са задължителни.