Noblehouse

"Теменуга"

ЕТАП: АКТ 14 - СВОБОДНИ АПАРТАМЕНТИ: 1. Търсите уютно и уединено място където да създадете своя нов дом? Разкошна „Теменуга“ ще разцъфти в градината ни с цветя в "Малинова долина"

Посещения: 5984 | Посещения днес: 3

NobleHouse

Проектът ще стартира през м. Октомври 2021, като строителството се очаква да завърши м.Септември/Октомври 2022г. „Теменуга“ ще бъде изградена в предпочитаната за живеене южна част на квартал "Малинова долина" в частта под Околовръстен път, недалеч от Ринг Мол, ИКЕА и бъдеща Метростанция.

Сградата е бутикова и ще бъде на три жилищни етажа и сутерен с паркоместа, проектирана със стилна визия и функционални апартаменти, разпределени по едва 5 на етаж. Партерните жилища ще разполагат със собствени дворове, като всички апартаменти са с правилно разпределение и разкошни гледки към Витоша, София и Стара планина. Малкият брой апартаменти, в комбинация с локацията на сградата, целят да осигурят на живущите оптимален комфорт и спокойствие.

„Теменуга“ ще се обслужва от асансьор SCHNEIDER с топла връзка към подземния паркинг. Отново ще заложим на висок клас материали – тухли KEBE, френски прозорци с 6-камерна дограма DECEUNINCK с троен стъклопакет, фасада с полимерна мазилка BAUMIT; луксозни общи части завършени с гранит, парапети с прахово покритие и луксозен италиански гранитогрес I качество.

Достъпът е по бул. "Околовръстен път", като в първата половина на 2022г. ще изградим връзка с бул. "Климент Охридски" при ул. "инж. Стоимен Сарафов". В близост има спирка на Автобус 111. Квартал ‘Малинова долина‘ е проектиран спрямо новия градоустройствен план на гр. София и е изцяло съобразен с тенденциите на урбанизация през изминалите 20 години.

Работата по част от останалите ни проекти в квартала вече тече с пълни сили и съвсем скоро ще зарадва собствениците с възможността да започнат нов живот на това приказно място.

Имате въпрос?

Полетата маркирани с * са задължителни.

 

 

"Теменуга"