Noblehouse

Проекти

"Аура"

Текущ проект
АУРА е ново измерение за качество на работа, живот и почивка в София. Комплексът включва жилищни, търговски площи, фитнес, зона за релакс със СПА процедури, офис площи клас „А“ и детски кът. Просторният вътрешен парк е с богато озеленяване и осигурява комфорт и спокойствие на живеещите в комплекса.

Габър

Предстоящ проект
ЕТАП: КОТА +8,70 - СВОБОДНИ АПАРТАМЕНТИ: 3. Открехнете вратата към европейските стандарти и сбъднете мечтата си за просторно луксозно жилище.

Банкя

Предстоящ проект
Очаквайте скоро!

Кокиче

Предстоящ проект
Очаквайте повече информация!

Крусификсио

Предстоящ проект
Получавате луксозно, съвременно строителство, спрямо всички европейски стандарти, в район характерен със своите тишина и спокойствие, но намиращ се на минимално разстояние от централните части на София.

"Корнер Хаус"

Предстоящ проект
ЕТАП: ПРОЕКТИРАНЕ - СВОБОДНИ АПАРТАМЕНТИ: 4. Сграда с модерна архитектура и дизайн, която предоставя на
бъдещите си обитатели лукс и комфорт.

"Скай Форест"

Предстоящ проект
ЕТАП: ПРОЕКТИРАНЕ - СВОБОДНИ АПАРТАМЕНТИ: 11. В стремежа си да предоставим на нашите клиенти по- голямо разнообразие и възможност за избор на локация, решихме да разширим периметъра за тези, които търсят своя нов дом.

"Бургас"

Предстоящ проект
ЕТАП: ПРОЕКТИРАНЕ. Започваме нов проект, който ще ви впечатли със своята иновативна визия и дизайн- този път в град Бургас.

"Магнолия"

Текущ проект
ЕТАП: АКТ 15 - СВОБОДНИ АПАРТАМЕНТИ: 0

"Дружба"

Завършен проект
Обектът се намира на кръстовището на бул. Проф. Цветан Лазаров и бул. Асен Йорданов, точно срещу хипермаркет Kauffland. Сградата е с обща разгърната застроена площ от 6730 кв.м. Проектирана е с два самостоятелни входа , съответно с осем и единадесет етажа и с общ подземен етаж. Районът е един от най- предпочитаните в София, като около сградата има изградена отлична инфраструктура и бърз достъп до центъра на града.

Малая Русия

Завършен проект

"Living Place"

Текущ проект

"Мариета"

Завършен проект
Жилищна сграда, разположена в квартал “Малинова долина” с РЗП 2622 кв.м.

Редови къщи "Драгалевци"

Завършен проект

РЗП 590кв/м гр.София

Жилищна сграда с три жилища на три надземни нива, в УПИ I – 310 (ПИ с инд.68134.1977.2659) кв.89, м. „Драгалевци“, ул. Захари Зограф, район Витоша, гр. София.

Ноубъл Хаус ЕООД
ул. Цар Борис III 19Б
1000 София, България