NobleHouse.bg | Ноубъл Хаус ЕООД и COVID- 19

Новини

Имайки предвид, че влиянието на Коронавируса в България и по света продължава, бихме искали да споделим с Вас промените, които предприехме с цел превенция разпространението на болестта и какви мерки взехме, за да предпазим нашите служители. 
 
Здравето на всички служители на Ноубъл Хаус, както и безопасността на нашите партньори и клиенти остава приоритет номер едно за нас.
 
Ние от екипът на Ноубъл Хаус взехме някои основни мерки, за да ограничим риска от разпространение и заразяване с COVID- 19, без да прекъсваме основните си строителни дейности.
 
 

Здравето на нашите служители

Ноубъл Хаус предпазва своите служители, позовавайки се на световнопризнати и ефективни методи. Компанията повиши хигиенните си изисквания съгласно контрола, който това предизвикателно време изисква.

За да сведем до минимум шанса от разпространение на инфекцията, съветваме нашите служители и строителни работници да избявгват директен контакт с очите, носа и устата. Препоръчваме редовно миене на ръцете и дезинфекция.

Смекчаване на риска

Взехме мерки за смекчаване на риска от разпространение на вируса на строителните ни обекти, използвайки най- силното оръжие срещу COVID- 19: социалната дистанция в комбинация с отлична лична хигиена и редовна дезинфекция.

Правилата за социална дистанция на Ноубъл Хаус ЕООД включват работа на разстояние от поне 1,5м (или повече), обособяване на отделни работни зони и ограничаване броя на работещите в тези зони.

Важна част от тези мерки е и проактивното следене на здравето на всеки един служител и строителен работник.

Ограничаване на посещенията

Посещенията и пребиваването на строителните обекти са ограничени до служителите, извършващи строителни дейности.

Доставките на материали на обектите се извършват под специален режим.

Срокове за изпълнение

Макар да са възможни известни забавяния и минимални корекции в пусковите срокове на нашите обекти, Ви уверяваме, че Ноубъл Хаус ЕООД работи на пълен капацитет.

Строителните дейности не са прекъснати на нито един наш обект и ние продължаваме да строим за Вас дори и в извънредното положение и състояние на пандемия.

За допълнителни новини относно нашите проекти, се абонирайте за нашия бюлетин и следете началната ни страница за нови публикации.

С уважение,

Екипът на Ноубъл Хаус ЕООД

Направете запитване

Полетата маркирани със звезда (*) са задължителни.