NobleHouse.bg | Нов проект в кв. Надежда

Новини

Все повече се засилва инвестиционният интерес към северните и западните квартали. Метрото до тях дава значителни предимства, има свободни терени и потенциал за развитие, а сред кварталите с най-голям ръст на цените освен традиционните южни квартали като "Белите брези" и "Гоце Делчев", където няма ново строителство, присъстват с водещи позиции "Надежда", „Дружба“ и др. Предимно панелни райони, в които новото строителство се увеличава и цените се променят.
Данните на някои от агенциите за полугодието отчитат ускорение в ръста на продажните цени, които сега са около 900-950 евро на кв.м. Офертните цени чувствително се вдигат до около 1 100 евро на кв.м.
 
 

Цените на имотите в "Надежда" са по-ниски от средните за столицата, но малко по-високи от тези в "Люлин".
Кварталът се обслужва от четири метростанции, автобусни и трамвайни линии. Транспортната схема беше променена с идея наземните средства да довеждат до метрото.
Инфраструктурата пъкжсе обновява поетапно. Главният булевард -"Ломско шосе", е изцяло ремонтиран. Северният парк е почти изцяло реновиран, а няколко по-малки зелени площи са благоустроени и осветени.

"Надежда" също спада към кварталите "спални" с недобре развити условия за работа и забавление. В района срещу ТЕЦ "София" в последните години се образува качествена търговска зона с множество големи магазини. Тя обаче не е свързана добре транспортно с останалата част от квартала. В района има няколко училища, детска градина, читалища и културен дом "Надежда". Има открити фитнес площадки, басейни, велоалеи.
Строителството е основно панелно, има и къщи. Откакто беше открита втората линия на метрото, инвестиционната активност значително се засилва. На мястото на старите порутени къщи по протежението на бул. "Ломско шосе" се появиха нови жилищни кооперации, в следстви на което предлагането е значително като обем


Гаранцията на Noble House
Noble House е строителна фирма със история и опит с проекти в София и цялата страна. Ние ценим качеството и сме педанти по отношение на крайния продукт, който ще Ви предоставим. Държим на съвършенното изпълнение на детайлите както в строителната дейност, така и при обслужването на всеки наш клиент.
От правна гледна точка, всеки договор, който подписваме има за цел да защити купувача и да гарантира качественото и навременно изпълнение на проекта и предаването на закупения имот във вида, в който е презентиран пред вас.

 
Направете запитване

Полетата маркирани със звезда (*) са задължителни.