NobleHouse.bg | Първа копка на сграда "Гардения"

Новини

По- рано ви информирахме за полученото разрешение за строеж, а сега ви представяме и следващата стъпка в изграждането на човешки мечти, от които имаме привилегията да бъдем част.

Квартал „Малинова долина“ се намира в престижен южен район на София и е предпочитан особено от младите хора за живеене заради немалкото си предимства.

Удобното местоположение дава на жителите на квартала голяма свобода и гъвкавост. Близостта до центъра на града и до Околовръстния път прави пътуването значително по- удобно, независимо къде отивате. Същевременно, обаче, получавате  спокойствие и уют, дължащи се и на природните дадености на местността, която изобилства от зелени площи. Едновременно сте в града и извън него.

Според стария градоустройствен план кварталът е бил предвиден за вилна зона на София. В новия визията е запазена като характерно е ниското строителство, което допринася за цялостната атмосфера. Всичко това се допълва и с преминаването на „зелен“ коридор, който осигурява навлизането на свеж въздух от Витоша и от запад.

Характеристиките на кв. „Малинова долина“  позволяват на живеещите там да подобрят качеството си на живот и правят мястото привлекателно за живеене.

Това е и нашата цел- да подобрим качеството ви на живот! Ако сме успели да провокираме любопитството ви, абонирайте се за нашия Youtube канал където ще можете да следите работата ни и развитието на нашите проекти. 

https://www.youtube.com/channel/UCnJf38AQTJs7Py9Mo7AjRPA

#От Обекта с Noble House

Направете запитване

Полетата маркирани със звезда (*) са задължителни.