NobleHouse.bg | Корнер Хаус

Корнер Хаус

Разпределения

Натиснете върху етаж, за да научите повече

NobleHouse

Corner House е нашата уютна 7 етажна семейна сграда с 25 модерни, финкционални и комфортни апартамента. Две търговски пространства са включени в проекта, както и един подземен етаж , предвиден за гараж. От високите етажи се разкрива красива гледка към Витоша и върху София, като в унисон с нея сме предвидили просторни тераси за релаксация.Локацията на Corner House е изключително комуникативна, на ъгъла на бул Сливница и улица Сливен. В близост има метростанция и множество спирки на надземен градски транспорт.Входът към жилищната част е от юг- с подход от бул. „Сливница“, а входът за подземния гараж е с подход от ул. „Сливен“ – от запад. Паркирането е уредено с мисъл и грижа за детайлите.Седем от паркоместата са предвидени с платформа за паркиране на две нива. Все още има възможност за закупуване на паркоместа и гаражи, което е изключително предимство за живота в столицата. 

 

Отоплението в Corner House  ще се случва на ток.Сградата ще се обслужва от безшумен асансьор SCHNEIDER , осигуряващ безпрепятствен достъп на хора в неравностойно положение. Отново ще заложим на висок клас материали – тухли KEBE, френски прозорци с 6-камерна дограма DECEUNINCK с троен стъклопакет, фасада с полимерна мазилка BAUMIT, луксозни общи части завършени с гранит, парапети с прахово покритие и луксозен италиански гранитогрес I качество. 

Предвиждаме Corner house да бъде завършена до началото на 2024г и все още остават атрактивни апартаменти за закупуване в този хармоничен, перспективен и комфортен проект. 

Направете запитване

Полетата маркирани със звезда (*) са задължителни.