Крусификсио

Разпределения

Натиснете върху етаж, за да научите повече

NobleHouse

„Крусификсио“ е идилична, 4-етажна резиденция с изчистен и модерен дизайн, който се отличава с уединеност от активния градски живот в столицата. 

Намира се на ул.Преслав 4 в квартал Горубляне, който през последните години е предпочитана локация, тъй като е спокоен и в същото време много комуникативен, с бърз достъп до Цариградско шосе и околовръстен път. Инфраструктурата в квартала е уредена и се подобрява перманенто, тъй като все повече нови проекти се реализират в него. Района предлага на жителите си множество търговски обекти, детски градини и училища. Има бърз маршрут, както до центъра така и до изхода на столицата. Горубляне е изграден от малки къщи, което предразполага за по-голямо спокойстве,  идеален за хора, търсещи да релаксират след дълъг работен ден, за тези, които обичат спорт и пространство.  

Крусификцио ще разполага с 16 апртамента, с наистина невероятна гледка към Витоша. Спазеното ниско строителство и ограниченият брой апартаменти са вдъхновени от уюта и сигурността, които познаваме в България, когато съседите ни са добре познати и се превръщат в доверени и приятелски семейства, което гарантира по-спокоен начин на живот. 

За шофьорите в сградата са предвидени 17 паркоместа 

Залагайки на „Крусификсио“ получавате луксозно, съвременно строителство, с красива минималистична фасада от камък и мазилка, в район характерен със своите тишина, спокойствие и красива природа и всичко това на минимално разстояние от централните части на София. 

Очаква разрешение за строеж – предвижда се да бъде завършена до края на 2023г.  

Направете запитване

Полетата маркирани със звезда (*) са задължителни.