NobleHouse.bg | Дружба

Дружба

Разпределения

Натиснете върху етаж, за да научите повече

NobleHouse

Новопостроената сграда ДРУЖБА се намира в ж.к. Дружба 1, на границата с ж.к. Слатина и ж.к. Гео Милев. Напълно завършеният проект с издаден АКТ 16 е разположен в началото на бул. Асен Йорданов №8 и края на бул. Шипченски проход, срещу супермаркет Кауфланд – Слатина. Местоположението е много удобно за живеене, в близост до множество училища, детски градини, търговски обекти и спирки на градски транспорт, сред които трамвай №20 и №23, тролейбус № 11, № 4 и автобус №404 .

На кратко разстояни от сграда ДРУЖБА се намират Летище София, София Тех Парк, Бизнес Парк София и зала Арена София, където е предвидено бъдещо изграждане на метростанция. Сградата е самостоятелна, с гледка във всички посоки, като на запад и север не предстои застрояване.

В проекта е осигурено необходимото озеленяване указано с визата за проектиране. Ситуирането на зелените площи е продиктувано от функционалните особености на обекта, като е търсено максималното им присъствие. Спазени са нормативните изисквания и отстояния на засаждане.

Направете запитване

Полетата маркирани със звезда (*) са задължителни.