NobleHouse.bg | Магнолия

Магнолия

Разпределения

Натиснете върху етаж, за да научите повече

NobleHouse

Сградата е 4-етажна и както ще забележите с модерна архитектура. Използвани са висококачествени материали: тухли KEBE, изолация с мазилка BAUMIT, асансьор SCHNEIDER, входна врата Hörmann,  6- камерна дограма с троен стъклопакет  Декьонинк, луксозен италиански гранитогрес  Клас I в общите части,  алуминиеви парапети и др.  

В сградата има двустайни и тристайни апартаменти, както и партерни жилища със собствен двор. Живущите имат възможност да ползват закрити и открити паркоместа.

Квартал "Малинова долина" има уникално местоположение. Намира се достатъчно далече от градския шум, но и също толкова близо. От една страна,  жителите му получават  панорамна гледка към Витоша, множество зелени площи и чист въздух. От друга страна, блисотта с центъра на София им позволява да запазят връзката си с града и прави пътуването значително по- удобно. Допълнително, в близост се намира и Околовръстния път, който улеснява пътуването и извън града.

Достъпът е по ул. Тодор Недков посредством Околовръстен път, като в първата половина на 2022г. бе изградена връзка с бул. Климент Охридски, през ул. инж. Стоимен Сарафов. В близост има спирка на градски транспорт, София Ринг Мол и ИКЕА.

Направете запитване

Полетата маркирани със звезда (*) са задължителни.