NobleHouse.bg | Орхидея

Орхидея

Разпределения

Натиснете върху етаж, за да научите повече

NobleHouse

Сграда „Орхидея“ е още едно от нашите цветя в квартал „Малинова долина“.  Четириетажната сграда е в унисон с  характерното за района ниско строителство и цялостния му облик. Изградена е с висококачествени материали: тухли „KEBE“, 6-камерна дограма DECEUNINCK с троен стъклопакет четири сезона , 10см изолация с мазилка BAUMIT, асансьор SCHNEIDER, входна врата Hörmann, а за подовата настилката в общите части използвахме италиански гранитогрес Kлас I. 

Апартаментите са с функционално и правилно разпределение, просторни и светли помещения, с гледка към Витоша или към града, разпределени в два отделни входа.

Квартал "Малинова долина" има уникално местоположение. Намира се достатъчно далече от градския шум, но и също толкова близо. От една страна,  жителите му получават  панорамна гледка към Витоша, множество зелени площи и чист въздух. От друга страна, блисотта с центъра на София им позволява да запазят връзката си с града и прави пътуването значително по- удобно. Допълнително, в близост се намира и Околовръстния път, който улеснява пътуването и извън града.

Достъпът е по ул. Тодор Недков посредством Околовръстен път, като в първата половина на 2022г. бе изградена връзка с бул. Климент Охридски, през ул. инж. Стоимен Сарафов. В близост има спирка на градски транспорт, София Ринг Мол и ИКЕА.

 

Направете запитване

Полетата маркирани със звезда (*) са задължителни.