NobleHouse.bg | SKY FOREST

SKY FOREST

Разпределения

Натиснете върху етаж, за да научите повече

NobleHouse

SKY FOREST се намира в един от най-новите и динамично развиващи се райони в София - Манастирски ливади-Изток. Локацията е изключително комуникативна, разположена между Околовръстен път, бул. България  и бул. Тодор Каблешков на ул. Луи Айер 172. Избраният район съчетава отлична инфраструктурна обезпеченост, а именно наличие на градски транспорт, множество големи хипермаркети, мол, училища и детски градини. По проект ще бъде изградена и метростанция в близост до имота. Локацията предоставя на бъдещите собственици от една страна чистият въздух и спокойствието и от друга - достъпът до ключови пътни артерии и бързата връзка с центъра на столицата.

Проектът предлага стилен и съвременен архитектурен образ.  Състоящата се от 7 етажа сграда се отличава с елегантна архитектура, изчистени линии и висок клас материали. Наш приоритет са просторните жилищни пространства, богатото озеленяване и обгърнатите в светлина общи части. 

SKY FOREST разполага с 28 апартамента, 6 двустайни, 20 тристайни и 2 четиристайни, като един от апартаментите е предвиден специално за хора със затруднена/нарушена мобилност. На разположение са и достатъчен брой мазета и паркоместа. Отоплението в нея ще е на ток. Предвиденият срок за завършване на SKY FOREST е края на 2024г. 

Направете запитване

Полетата маркирани със звезда (*) са задължителни.