West Park

Разпределения

Натиснете върху етаж, за да научите повече

NobleHouse

Представяме Ви WEST PARK  поредният мащабен проект на строително-инвестиционна компания NOBLE HOUSE и неустоима възможност да се сдобиете с мечтания НОВ ДОМ!

WEST PARK е модерен жилищен комплекс, ситуиран в уредения, спокоен и комуникативен квартал с добре изградена инфраструктура - Люлин-5. Проектът се намира на комуникативно място на бул. „д-р Петър Дертлиев“, срещу блок 528, в непосредствена близост до кръстовището с бул. „Райко Даскалов“ и на броени минути от Околовръстния път на София и Пътен възел Струма“.

Наблизо са разположени и спирки на градски транспорт, супермаркети Billa“ и Lidl“, автоуслуги, сервизи, бензиностанции, разнообразие от магазини, пазар, училища и детски градини, зелени площи, болница, фитнес и заведения за хранене.

WEST PARK се състои от 2 десет етажни сгради - А и Б, с общо 179 апартамента, сред които двустайни, тристайни и четиристайни. На разположение на живущите в комплекса са и 49 открити паркоместа, 38 закрити паркоместа, 89 гаража и 162 склада, разположени в сутерена и партерните етажи на двете жилищни сгради.

WEST PARK е Вашият нов дом и правилната дългосрочна инвестиция! На Ваше разположение са две сгради, проектирани в съответствие с всички съвременни тенденции за здравословна жилищна среда и иновативни решения в строителството, осигуряващи комфорт и уют без компромиси във функционалността и разпределението на всеки апартамент.

Както във всеки свой проект, така и в този, NOBLE HOUSE влага единствено и само висококачествени материали, като тухли WIENERBERGER, изолация 100мм EPS с мазилка BAUMIT, най-висок клас дограма с профил цвят антрацит, троен стъклопакет 44мм, К-стъкло, 4-ри сезона, луксозен гранитогрес в общите части и безшумни асансьори без машинно помещение.

Направете запитване

Полетата маркирани със звезда (*) са задължителни.